0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

  •  +48 58 741 72 00

Product was successfully added to your shopping cart.

Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser (gælder siden 2014-12-25)

§ 1. Oplysninger om ejeren af onlinebutikken

Ejeren af denne hjemmeside (i det følgende: Online Store) er DIGINET SEBASTIAN BÓJCZUK, Cicha 26, 83-000 Pruszcz Gdański POLEN. Skatteregistreringsnummer: 593-158-46-03,telefon: +48 58 741 72 00, der er opført i Republikken Polens centrale register og oplysninger om den økonomiske aktivitet , som økonomiministeren fører (i det følgende benævnt diginET Sebastian Bójczuk, sælgeren).

Bankkontonumre:
50 1020 5558 1111 1084 9030 0057 - 30
1870 1045 2078 1000 2508 0003 - SWIFT NESBPLPW  -
EURO57 1870 1045 2078 1000 2508 0002 -  SWIFT NESBPLPW  - EURO

DIGINET Sebastian Bójczuk driver detailsalg via internettet. Ordrer modtages via webstedets domæne: https://hpcontrol.dk

§ 2. Oplysninger om produkter, priser og kampagner

2.1. Alle tilgængelige produkter i Online Store-produkterne er helt nye uden juridiske og fysiske fejl, og de blev lovligt markedsført på det polske marked.

2.2. Alle produktpriser i Online Store er i polske zloty, og de er bruttopriser. For hvert solgt produkt udstedes der en momsfaktura. En momsfaktura leveres til den adresse, der er angivet af kunden.

2.3. Oplysningerne, der præsenteres på onlinebutikkens websted, er navnlig der kun for nemheds skyld og udgør ikke et tilbud fra DIGINET SEBASTIAN BÓJCZUK i henhold til den eller de borgerlige bestemmelser, kan ikke danne grundlag for krav mod DIGINET SEBASTIAN BÓJCZUK.

2.4. Kunden, inden han afgiver en ordre, bør i tilfælde af tvivl om produktbeskrivelsen og dens tekniske data, der er placeret på hjemmesiden, kontakte DIGINET SEBASTIAN BÓJCZUK for at afklare tvivlen og modtage yderligere oplysninger.

2.5. De kampagner, der er tilgængelige i Online Store, flettes ikke sammen med hinanden. Før du afgiver ordren, skal kunden vælge den type kampagne, herunder kampagnepris eller yderligere produkter og tjenester, der tilbydes i kampagnekampagnen.

§ 3. Afgivelse af ordren, gør salgskontrakten

3.1. Ordrer, der afgives i overensstemmelse med de betingelser, der er angivet i produktbeskrivelsen og i indkøbsvognen (leveringsmetode, forsendelsespris og betalingsmetode) behandles i overensstemmelse med de betingelser, der er angivet i indkøbsvognen efter bekræftelse fra DIGINET SEBASTIAN BÓJCZUK. For ordrer fra udlandet leveringsbetingelser (metode, leveringsfirma, omkostninger) vil blive fastsat individuelt (herunder betingelserne for afsenderen). I dette tilfælde vil Online Store sende nye tilbud, der omfatter nye salgsbetingelser til kunden, og den videre proces med ny ordre vil afhænge af kundens godkendelse af disse betingelser.

3.2. Kunden placerer ordren via de scripts, der er tilgængelige på onlinebutikkens hjemmesider, sender tilbuddet om at købe specificeret produkt på betingelser, der er angivet i produktbeskrivelsen og i indkøbsvognen (i det følgende benævnt "ordren")

3.3. Ordrerne kan afgives døgnet rundt. Ordrerne afgivet på hverdage efter 16:00 på lørdage, søndage og helligdage vil blive behandlet næste hverdag.

3.4. Efter bestillingen modtager kunden e-mail fra Online Store, der især angiver detaljerne vedrørende kunden og ordren.Denne meddelelse indeholder oplysninger om sælger- og returneringspolitikken. Denne e-mail gælder ikke for en bekræftelse af
det købstilbud, som kunden har afgivet, især står den ikke for en købsaftale mellem Kunden og DIGINET SEBASTIAN BÓJCZUK. Bekræftelsen vil blive sendt til Kunden, når den er bekræftet, og alle betingelser er accepteret af Online Store.

3.5. På kortest mulig tid (men ikke længere end 3 hverdage), da ordren er afgivet, uanset modtagelse af meddelelsen (nævnt i stk. 3 vil kunden blive kontaktet via telefon eller e-mail af DIGINET SEBASTIAN BÓJCZUK's arbejdstager for at: bekræfte indgåelsen af salgs- og købsaftalen, herunder produktpris, tilgængelighed, dato for ordreafslutning og andre transaktionsoplysninger (i det følgende benævnt bekræftelsen). Bekræftelsen står for at modtage tilbuddet fra DIGINET SEBASTIAN BÓJCZUK om at købe produktet af Kunden, og det er indgåelsen af købsaftalen mellem kunden og DIGINET SEBASTIAN BÓJCZUK. Men når den bekræftelse, som DIGINET SEBASTIAN BÓJCZUK's arbejdstager har modtaget, ændrer betingelserne for købstilbud betydeligt, anses aftalen for at være indgået, og ordren behandles, hvis Kunden bekræfter nye betingelser, der er inkluderet i Bekræftelse via telefon eller e-mail; Alternativt er det muligt, at bekræftelsen ikke vil blive sendt inden for tre hverdage. I dette tilfælde accepterer DIGINET SEBASTIAN BÓJCZUK købstilbuddet på vilkår, der indsendes af Kunden

Eller

oplyser, at ordren ikke kan behandles. DIGINET SEBASTIAN BÓJCZUK har ret til at nægte at behandle bekendtgørelsen og nægte indgåelse af købs- og købsaftalen, forudsat at det er umuligt at behandle bekendtgørelsen betydeligt vanskeligt, eller det kræver høje omkostninger.

3.6 Ufuldstændige eller forkert udfyldte ordreformularer vil ikke blive behandlet, og de står ikke for at placere ordren, og de forpligter ikke DIGINET SEBASTIAN BÓJCZUKtil til at foretage sig noget. 
 
3.7. Betalingen for ordren sker af kunden på den måde, der blev valgt under afgivelse af ordren.

3.8. Ordren behandles efter at have modtaget fuld betaling for den, der er angivet i ordrebekræftelsen. Hvis der er nogen underbetaling,

Ordreprocessen suspenderes. Mens du vælger kontant ved levering betalingsmetode processen ikke kræver at modtage fuld betaling.

3.9. DIGINET SEBASTIAN BÓJCZUK gør alt for at behandle ordrerne så hurtigt som muligt.

§ 4 Betalinger

4.1. Der findes følgende betalingsmetoder:

a. Elektronisk pengeoverførsel

Køberen betaler det skyldige beløb via elektronisk pengeoverførsel for ordren udstedt af DIGINET SEBASTIAN BÓJCZUK via payu.pl* (sikker 128-bit SSL-forbindelse). Listen over understøttede banker er synlig under afgivelse af ordren og på betalingssiden. Verifikationen af elektronisk pengeoverførsel sker inden for et par timer (for det meste i løbet af samme dag, max indtil udgangen den næste dag).

b. Betaling via kreditkort

Køberen betaler det skyldige beløb via regnskabscenter ved payu.pl* (sikker 128-bit SSL-forbindelse). Verifikationen foretages inden for 24 timer på hverdage.

c. Traditionel pengeoverførsel

Denne indstilling er for dem, hvis bankkonto ikke understøttes på betalingssiden. Det er muligt at betale via traditionel pengeoverførsel
via payu.pl* eller gennem individuel pengeoverførsel i ens bank. For at betale på denne måde, er det nødvendigt at vælge: "Forudbetalt" mulighed i vognen og derefter sende penge til:


Bankkontonumre:50 1020 5558 1111 1084 9030 0057 - PLN
30 1870 1045 2078 1000 2508 0003 SWIFT/BIC: PBPBPBPW -
USD57 1870 1045 2078 1000 2508 0002/BIC: PBPBPB - EUROPLPB - EUROPLPB - EUROPLPB - EUROPLPB - EUROPLPB - EUROPLPB - EUROPLPB - EUROPLPB - EUROPLPB - EUROPLPB - EUROPLPB - EUROPLPB - EUROPLPB - EUROPLPB - EUROPLPB - EUROPLPB - EUROPLPB - EUROPLPB - EUROPLPB - EUROPLPB - EUROPLPB - EUROPLPB - EUROPLPBPB - EUROPLPB - EUROPLPB - EUROPLPB - EUROPLPB - EUROPLPBPB - EUROPLPB - EUROPLPB - EUROPLPBPB - EUROPLPB - EUROPLPB - EUROPLPB - EUROPLPB - EUROPLPB - EUROPLPBPB - EUROPLPBPB - EUROPLPBPB - EUROPLPB - EUROPLPB - EUROPLPBPB - EUROPLPBPB - EUROPLPBPB - EUROPLPBPB - EUROPLPBPB - EUROPLPBPB - EUROPLPBPB - EUROPLPBPB - EUROPLPBPB - EURO

Verifikationen sker inden for 1-3 hverdage efter afgivelse af ordre.

* Elektroniske betalinger drives af PayU Inc. Company beliggende i Poznan, Polen. Det er den største modtager af pengeoverførsel (på kontoudtog).

d. Kontant ved levering

Kun kontant til en person, der handler på vegne af transportøren, der blev valgt til at levere det bestilte produkt (kontant ved levering) eller personlig afhentning i DIGINET SEBASTIAN BÓJCZUK hovedkvarter.

4.2. Betalinger kan kun foretages af dem, der har lov til at bruge egne kreditkort.

4.3. For at kunne behandle kunden diginet sebastian BÓJCZUKs betaling passerer kundens ordreformular. Alle data fra ordreformularen sendes automatisk til Payu.pl.

4.4 Efter at have accepteret ordreformularen og valgt betalingsmetode via Payu.pl omdirigeres Kunden automatisk til:

a. Betalinger udført med et kreditkort - regnskabscenter på Payu.pl hjemmeside,

b. Betalinger foretaget via elektronisk pengeoverførsel - Payu.pl bank hjemmeside,

c. Betalinger udført via traditionel pengeoverførsel - Payu.pl hjemmeside.

4.5. For at kunne betale bør Kunden bekræfte betalingen på bestemte Payu.pl partners websted i overensstemmelse med de principper, som denne partner har fastsat. I tilfælde af at foretage ændringer i ordreformularen tilgængelig på disse websider og automatisk udfyldes af Payu.pl behandles betalingen muligvis ikke.

4.6. DIGINET SEBASTIAN BÓJCZUK forbeholder sig ret til at begrænse betalingsmetoden for bestemte produkter ved at afvise nogle af ovennævnte betalingsmetoder.

4.7. Pengeoverførselsomkostninger, provisioner og bank, postkontorgebyrer skal dækkes af Kunden (herunder pengeoverførsel fra udlandet). I tilfælde af ikke at betale hele beløbet for produktet DIGINET SEBASTIAN BÓJCZUK suspenderer ordreprocessen, indtil resten af betalingen er modtaget.

§ 5. Forsendelse og levering

5.1. Leveringstiden tager ikke længere end 30 dage siden aftalens dag. Tidspunktet for modtagelsen af forsendelsen står for tiden til at fuldføre ordren plus den forsendelsestid, der er fastsat af leveringsfirmaet; for det meste pakken ankommer næste hverdag efter den dag betalingen er booket på DIGINET SEBASTIAN BÓJCZUK bankkonto (tiden bør ikke være længere end 5 dage).

5.2. De bestilte produkter sendes til den adresse, som kunden har angivet, mens de afgiver ordren, eller samtidig med at du bekræfter den afleverede ordre fra DIGINET SEBASTIAN BÓJCZUKs medarbejder. For korrekt forsendelsesproces er Kunden forpligtet til at levere korrekte personoplysninger og telefonnummer, der vil blive delt med leveringsfirmaet for at arrangere leveringstid. Hvis der er forkert telefonnummer og personoplysninger, dækkes omkostningerne ved reshipping af Kunden. 
 En anden forsendelse er mulig efter at have betalt for det på forhånd. I dette tilfælde vil Kunden blive kontaktet af DIGINET SEBASTIAN BÓJCZUK's medarbejder.

5.3. Det bestilte produkt leveres af et kurerfirma. Kunden dækker forsendelsesomkostninger, der er angivet under fanen Forsendelse og betaling på https://hpcontrol.dk  og som kunden til sidst har valgt i indkøbskurven. Forsendelsesomkostningerne afhænger af ordreværdien, den valgte betalingsmetode og den måde, produktet leveres på. Oplysninger om forsendelsesomkostninger vises under placering af ordren i indkøbskurven. Disse omkostninger gælder kun for leveringer på det polske område. Aktuelle leveringsomkostninger er synlige i indkøbskurven, når du afgiver ordren.Betingelserne for forsendelse i udlandet er fastsat individuelt.

5.4. På tidspunktet for modtagelsen af pakken er Kunden i overværelse af en repræsentant for kureren forpligtet til at kontrollere, om der er ydre skader på pakken (revet tape eller beskadiget kasse). Hvis det er tilfældet, er Kunden forpligtet til at nægte at modtage pakken. Men hvis Kunden beslutter at modtage den, er Kunden i overværelse af en repræsentant for et kurerfirma forpligtet til at udarbejde skaden.

5.5. Hver levering skal bekræftes af en underskrift. Underskriften bekræfter, at pakkens indhold er blevet leveret korrekt. Fra det øjeblik kunden modtager pakken, er kunden ansvarlig for de bestilte produkter.

5.6. DIGINET SEBASTIAN BÓJCZUK er ikke ansvarlig for fejl begået af Kunden, mens du afgav ordren, hvilket resulterede i ikke at modtage pakken eller uberettiget afvisning af at modtage den. Omkostningerne ved reshipping dækkes af kunden.

§ 6. Garanti, returpolitik, tilbagetrækning fra kontrakten

For at undgå tvivl, er det fastslået, at ethvert vilkår og betingelse skrevet her ikke begrænser Kundens rettigheder reguleret af loven om polsk territorium. Hvis der findes en sådan regulering, anvendes polsk lovgivning: Consumer Rights Act 30. Den borgerlige lovbog (Lov tidende 1964 nr. 16, afsnit 93, med yderligere ændringer).

6.1. Garanti- og returneringspolitik

6.1.1. Produkterne kan have producent/importør/sælgergaranti, der er gyldig på Republikken Polens område. Garantitiden for hvert produkt er skrevet i beskrivelsen på hjemmesiden. Garantioplysninger er defineret i trykt version af garantien udstedt af garant. De fleste produkter har garanti behandlet af DIGINET Sebastian Bójczuk.  I andre tilfælde er der vedlagte oplysninger om garantioplysninger.
 
6.1.2. Det reparerede produkt sendes til Kunden, og Kunden er forpligtet til at dække forsendelsesomkostningerne. Produktgarantien begrænser ikke nogen købers rettigheder under garantien for fejl i produktet.

6.1.3. Sælgeren er ansvarlig for alle mangler i produkter i henhold til loven. I tilfælde af salg af salg uden for forbrugerne er der ingen bestemmelser i garantien, der er omfattet af den borgerlige lovbog.

6.1.4. Krav i henhold til garantien kan indsendes via e-mail info@hpcontrol.dk  eller i skriftlig form til sælgers adresse. Forsendelsesomkostningerne skal dækkes af Kunden.

6.1.5. Kunden har ret til at sænke prisen eller trække sig ud af kontrakten, medmindre sælgeren straks erstatter defekt produkt med det, der er fri for fejl eller fjerner defekten. Denne begrænsning gælder ikke, når produktet allerede blev udskiftet eller repareret af sælgeren eller sælger ikke erstatte produktet med den rette onefree af eventuelle fejl eller ingen fejl blev fjernet.

6.1.6. Sælger anerkender et krav i henhold til garantien inden for 14 dage fra den dato, hvor produktet blev modtaget i den rigtige form. Hvis sælger ikke opfylder kundens krav inden for 14 dage, betyder det, at sælger anser anmodningen for berettiget. I hvert af de ovennævnte tilfælde, hvor realiseringen af kundens anmodninger er forbundet med levering af nye eller reparerede produkt, dækkes omkostningerne af sælgeren.

6.2. Udtræden af kontrakten

6.2.1. I overensstemmelse med consumer rights act 30 maj 2014 (Law Gazette 24. juni 2014, § 827), er kunden en fysisk person, der indgår en aftale med iværksætteren, som ikke er direkte relateret til økonomisk eller erhvervsmæssig aktivitet, som indgået en aftale fra fjerntliggende og eksterne virksomhedsplacering har ret til at fortryde denne kontrakt inden for 14 dage uden at give nogen grund og uden omkostninger. Hvis Kunden valgte den måde, hvorpå produktet leveres, bortset fra den billigste forsendelsesmulighed, der tilbydes af sælgeren, er sælger forpligtet til at returnere Kundens udgifter til det beløb, der svarer til den billigste forsendelsesmulighed, der er tilgængelig på tidspunktet for afgivelse ordren.

6.2.2. Tilbageholdelsesperioden udløber efter 14 dage fra den dag, hvor Kunden erhverver, eller en anden tredjepart end transportøren og angivet af Kunden erhverver, fysisk besiddelse af produktet.

6.2.3. For at udøve fortrydelsesretten skal Kunden kontakte sælger om beslutningen. Kunden kan bruge deklarationsformularen til at trække sig ud af kontrakten. Brug af deklarationsformularen er ikke obligatorisk.

6.2.4. Hvis Kunden betales kontant, foreslås det, at erklæringen saaledes at udtrædelse fra kontrakten skal omfatte bankkontonummer, hvor pengene vil blive overført.

6.2.5. Tilbagetrækning fra kontrakten kan anvendes på alle de bestilte produkter eller dele heraf.

6.2.6. For at overholde fristen for udtræden af kontrakten er det kun nødvendigt at sende angivelsesformularen for udtræden af kontrakten, inden fortrydelsesfristen udløber.

6.2.7. Sælger giver mulighed for at indsende erklæringen form for udtræden af kontrakten af Kunden via e-mail: info@hpcontrol.dk  fax: +48 58 741 72 23 eller sende til: DIGINET Sebastian Bójczuk, Cicha 26 83-000, Pruszcz Gdański POLEN - foreslog anmærkning "Tilbagetrækning fra kontrakten". Sælger sender straks e-mail, der bekræfter, at brevet blev modtaget.

6.2.8. I tilfælde af tilbagetrækning fra den kontrakt, der er beskrevet ovenfor, anses købsaftalen for ikke at være indgået.

6.2.9. Sælgeren refunderer senest 14 dage fra den dag, at fortrydelse fra kontrakten blev modtaget, kunden alle betalinger modtaget fra Kunden, herunder leveringsomkostninger (med forbehold af punkt 6.2.1.). Sælger kan suspendere refusionen, indtil produktet er modtaget tilbage.

6.2.10 Kunden dækker alle omkostninger ved returnering af ting som tilbagetrækning fra kontrakten, dvs.

6.2.11. Sælger refunderer på samme måde, som kunden brugte til den oprindelige transaktion. Hvis Kunden har betalt for produktet ved levering,bør Kunden acceptere at modtage pengene på bankkonto, der er inkluderet i erklæringen i erklæringen form for tilbagetrækning fra kontrakten.

6.2.12. Kunden er forpligtet til at returnere produktet til sælger med det samme, men senest 14 dage fra fortrydelsesdagen. Fristen er overholdt, hvis Kunden sender produktet tilbage, inden perioden på 14 dage er udløbet. Det produkt, der returneres af Kunden, skal indeholde alt tilbehør og dokumenter, der udstedes på salgstidspunktet for at adressere: DIGINET Sebastian Bójczuk, Cicha 26, 83-000 Pruszcz Gdański POLEN. Produktet skal returneres med alle fordele og bonusser, der blev givet til kunden, mens du foretager køb.

6.2.13. Kunden er ansvarlig for at reducere produktets værdi ved at bruge det ud over den måde, det er beregnet til at blive brugt. For eksempel: snavset produkt, monteringsmarkeringer osv. Sælger har ret til at opkræve kunden ekstra omkostninger på grund af at reducere værdien af produktet.

6.2.14. Kunden har ingen ret til at fortryde kontrakten, når (I) emnet er audiovisuelle optagelser eller edb-programmer leveret i en forseglet pakke, og pakken var åben efter levering, (II) aftalen vedrører avislevering, undtagen abonnement.

§ 7. Personoplysninger

7.1. Administratoren af onlinebutikskundernes personoplysninger er DIGINET SEBASTIAN BÓJCZUK i overensstemmelse med lov om beskyttelse af personoplysninger 29.

7.2. Kunden under registreringsprocessen indsender personoplysninger frit.

7.3. DIGINET SEBASTIAN BÓJCZUK behandler kundens personoplysninger for at behandle ordren (afsendelse af e-mails med oplysninger om ordrestatus). Kundens indsendelse af personoplysninger sker frit, men nødvendigt for at behandle ordren. Kundens personoplysninger deles med andre parter som kurerfirmaer, betalingsoperatører kun med det formål at behandle ordren.

7.4. Kunden har ret til at opdatere, afvise behandling eller fjernelse af personoplysninger. Hvis disse data er ufuldstændige, forældede, falske eller de blev indsamlet med overtrædelse af loven. Kunden andre rettigheder og ansvar er beskrevet i Law Gazette 2002 no. 101 § 926, med yderligere chduanges

7.5. Detaljerne i fortrolighedspolitikken kan findes på https://hpcontrol.dk

§ 8. Andre vilkår

8.1. DIGINET SEBASTIAN BÓJCZUK er ikke ansvarlig for pauser, mens du bruger Online Store forårsaget af servernedbrud, vedligeholdelse osv.

8.2. Gældende vilkår og betingelser offentliggøres på https://hpcontrol.uk  og leveres gratis via e-mail til kunden efter behov.

8.3. DIGINET SEBASTIAN BÓJCZUK har til enhver tid ret til at foretage ændringer i indholdet af disse vilkår og betingelser. Ændringerne vil blive anvendt 30 dage efter nye vilkår og betingelser er offentliggjort på den måde, der er angivet i punkt 8.2. Alle kunder har ret til at slette kontoen, hvis de nye ændringer, der er indført i Vilkår og betingelser, ikke er tilfredsstillende.

Vedhæftet fil nr. 1 Model tilbagetrækning form

 

Formular til tilbagetrækning af model

(denne formular skal udfyldes og returneres i tilfælde af udtræden af kontrakten)

 

     <THE CUSTOMER DATA>

 

.......................................

 

.......................................

DIGINET Sebastian Bójczuk

Stille 26, 83-000 Pruszcz GdańskiPOLAND

I/Vi (*) vil gerne trække følgende produkter fra købsaftalen:

....................................................................................................................................


Ordredato: (*)

                                                                             


Dato for modtagelse af ordre: (*)

 


Kundens navn og efternavn:

 


Kundeadresse:

 


Venligst returnere pengene til følgende bankkontonummer / følgende måde (*)

 


Signatur (kun i papirversion)

 


Date, Place:

 

(*) – Slet efter behov.

 

 

Contact Us